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ServSafe coursebook.
Tipo de material:![Texto](/opac-tmpl/lib/famfamfam/BK.png)
- 1582801827
- 9781582801827
- 047177569X
- 9780471775690
- ServSafe [Título paralelo]
- TX 911.3.S3 S4723.2006
Contenidos parciales:
Unit 1. The sanitation challenge -- Unit 2. The flow of food through the operation -- Unit 3. Sanitary facilities and pest management -- Unit 4. Sanitation management.
Tipo de ítem | Biblioteca actual | Colección | Signatura topográfica | Copia número | Estado | Fecha de vencimiento | Código de barras | |
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Libros | Biblioteca Francisco Xavier Clavigero Acervo | Acervo General | TX 911.3.S3 S4723.2006 (Navegar estantería(Abre debajo)) | ej. 1 | Disponible | BFXC046427 |
Incluye índice.
Unit 1. The sanitation challenge -- Unit 2. The flow of food through the operation -- Unit 3. Sanitary facilities and pest management -- Unit 4. Sanitation management.
Includes index.
Includes glossary.