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Supercritical fluid processing of food and biomaterials / edited by S.S.H. Rizvi.
Tipo de material: TextoDetalles de publicación: Gaithersburg, Md. : Aspen, 1999.Descripción: xvii, 257 p. : il., gráficas, tablas ; 24 cmISBN:- 0834213567
- 9780834213562
- TP 156.E8 S86.1999
Tipo de ítem | Biblioteca actual | Colección | Signatura topográfica | Copia número | Estado | Fecha de vencimiento | Código de barras | |
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Libros | Biblioteca Francisco Xavier Clavigero Acervo | Acervo General | TP 156.E8 S86.1999 (Navegar estantería(Abre debajo)) | ej. 1 | Disponible | BFXC064553 |
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"This volume is based on the papers presented at the symposium on supercritical fluid processing of biomaterials: basics of process design and applications organized during the 8th World Congress of Food Science and Technology held in Toronto, Sept. 29-Oct. 1991"--Pref.
"An Aspen publication".
Incluye referencias bibliográficas e índice.