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Food science and nutrition / editor in chief, Eugene Lyman Fisk ; associate editors, Adelle Davis ... [et al.].

Colaborador(es): Tipo de material: TextoTextoDetalles de publicación: New Delhi : Shree Publishers & Distributors, 2009.Descripción: 2 v. : il. ; 26 cmISBN:
  • 9788183292795 (set)
  • 8183292798 (set)
Tema(s): Clasificación LoC:
  • RA 784 F66.2009
Contenidos:
v. 1. Section 1: Food science, nutrition and health -- Section 2: Human foods and their nutritive value -- v. 2. Section 3: Human food science, and vitality through nutrition -- Section 4: Food, nutrition and healthful living -- Section 5: Food remedies and physical fitness.
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Existencias
Tipo de ítem Biblioteca actual Colección Signatura topográfica Copia número Estado Fecha de vencimiento Código de barras
Libros Biblioteca Francisco Xavier Clavigero Acervo Acervo General RA 784 F66.2009 (Navegar estantería(Abre debajo)) v. 1. ej. 1 Disponible UIA046103
Libros Biblioteca Francisco Xavier Clavigero Acervo Acervo General RA 784 F66.2009 (Navegar estantería(Abre debajo)) v. 2. ej. 1 Disponible UIA046104

v. 1. Section 1: Food science, nutrition and health -- Section 2: Human foods and their nutritive value -- v. 2. Section 3: Human food science, and vitality through nutrition -- Section 4: Food, nutrition and healthful living -- Section 5: Food remedies and physical fitness.