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Food science : an ecological approach / edited by Sari Edelstein.
Tipo de material: TextoEditor: Burlington, MA : Jones & Bartlett Learning, 2014Fecha de copyright: ©2014Descripción: xxvi, 553 páginas : ilustraciones (algunas a color) ; 29 cmTipo de contenido:- texto
- sin medio
- volumen
- 9781449603441 (hardbound)
- 1449603440
- 9781449694777
- RM 216 F67.2014
Contenidos:
An overview of food and the living systems of the natural environment and the relationship to food science -- How to interpret research -- Sensory evaluation -- Composition of food -- Meat and meat replacements -- Fish and poultry -- Milk cheese and dairy replacements -- Eggs and egg replacements -- Vegetarianism -- Fruits and vegetables -- Grains, flour, cereals, rice, and pasta -- Yeast and quick breads/cake -- Fats and oils -- Sugar and sugar replacements -- Beverages -- Food preservation and packaging -- End matter.
Tipo de ítem | Biblioteca actual | Colección | Signatura topográfica | Copia número | Estado | Fecha de vencimiento | Código de barras | |
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Libros | Biblioteca Francisco Xavier Clavigero Acervo | Acervo General | RM 216 F67.2014 (Navegar estantería(Abre debajo)) | ej. 1 | Disponible | UIA127708 |
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RM 216 C688.1970 Nutrición y dieta de Cooper / | RM 216 C688.1970 Nutrición y dieta de Cooper / | RM 216 D56 Diet in health and disease / | RM 216 F67.2014 Food science : an ecological approach / | RM 216 F945.2008 Functional foods : concept to product / | RM 216 F95.1998 Fundamentals of clinical nutrition / | RM 216 G35 Esquemas dietéticos / |
Incluye referencias bibliográficas e índice.
An overview of food and the living systems of the natural environment and the relationship to food science -- How to interpret research -- Sensory evaluation -- Composition of food -- Meat and meat replacements -- Fish and poultry -- Milk cheese and dairy replacements -- Eggs and egg replacements -- Vegetarianism -- Fruits and vegetables -- Grains, flour, cereals, rice, and pasta -- Yeast and quick breads/cake -- Fats and oils -- Sugar and sugar replacements -- Beverages -- Food preservation and packaging -- End matter.