Mexico : the cookbook / Margarita Carrillo Arronte.
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- texto
- imagen fija
- sin mediación
- volumen
- 9780714867526
- 0714867527
- TX 716.M4 C37.2015
Tipo de ítem | Biblioteca actual | Colección | Signatura topográfica | Copia número | Estado | Fecha de vencimiento | Código de barras | |
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Libros | Biblioteca Francisco Xavier Clavigero Acervo | Acervo General | TX 716.M4 C37.2015 (Navegar estantería(Abre debajo)) | ej. 1 | Disponible | UIA160001 |
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TX 716 C62 La cocina mexicana a través de los siglos. | TX 716.M4 A45.2012 Sazones y andanzas por el Centro Histórico de la Ciudad de México / | TX 716.M4 A4518.2018 México : encuentros culinarios / | TX 716.M4 C37.2015 Mexico : the cookbook / | TX 716.M4 C48.2006 México : país de la tostada / | TX 716.M4 C63.1987 La Cocina de Colima : cocinas regionales de México. | TX 716.M4 C65.2001 La cocina familiar en el estado de Colima. |
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Incluye referencias bibliográficas e índice.
"Mexico: The Cookbook is the definitive bible of home-cooking from Mexico. With a culinary history dating back 9,000 years, Mexican food draws influences from Aztec and Mayan Indians and is renowned for its use of fresh aromatic ingredients, colorful presentations and bold food combinations. The book features more than 700 delicious and authentic recipes that can be easily recreated at home. From tamales, fajitas, and moles to cactus salad, blue crab soup, and melon seed juice, the recipes are a celebration of the fresh flavors and ingredients from a country whose cuisine is revered around the world. Organized by food type/style (Street Food, Starters, Drinks, Fish and Seafood, Meat and Poultry, Vegetables, Pulses and Rice, and Dessert), Mexico: The Cookbook also includes an extensive introduction to Mexican culinary history, ingredients, and techniques, while a Chef Menu section proffers inspirational recipes and menus by some of the world's most prominent Mexican chefs".
Street food and snacks -- Salads and starters -- Eggs -- Soups -- Fish and seafood -- Meat -- Vegetables -- Sauces -- Rice and beans -- Breads and pastries -- Drinks and desserts -- Guest chefs.