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Food emulsions and foams : interfaces, interactions and stability / edited by Eric Dickinson.

Colaborador(es): Tipo de material: TextoTextoSeries Special publication ; 227)Detalles de publicación: Cambridge : The Royal Society of Chemistry, 1999.Descripción: ix, 390 p. : il. ; 24 cmISBN:
  • 0854047530
Tema(s): Clasificación LoC:
  • TX 553 C6.1999
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Libros Biblioteca Francisco Xavier Clavigero Acervo Acervo General TX 553 C6.1999 (Navegar estantería(Abre debajo)) ej. 1 Disponible 275605
Libros Biblioteca Francisco Xavier Clavigero Acervo Acervo General TX 553 C6.1999 (Navegar estantería(Abre debajo)) ej. 2 Disponible 283884

"The Proceedings of the conference Food Emulsions and Foams: Interfaces, Interactions and Stability organized by the Food Chemistry Group of the RSC together with the Group Tecnologia de Alimentos of the University of Seville, held on 16-18 March 1998 in Seville, Spain."