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Cookwise : the hows and whys of successful cooking / Shirley O. Corriher.
Tipo de material: TextoDetalles de publicación: New York : William Morrow, 1997.Edición: 1st edDescripción: xviii, 524 p., [8] p. of plates : il., fotografías (alg. a col.) ; 27 cmISBN:- 0688102298 (alk. paper)
- 641.5 21
- TX 714 C6917.1997
Tipo de ítem | Biblioteca actual | Colección | Signatura topográfica | Copia número | Estado | Fecha de vencimiento | Código de barras | |
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Libros de consulta | Biblioteca Francisco Xavier Clavigero | Consulta | TX 714 C6917.1997 (Navegar estantería(Abre debajo)) | ej. 1 | Disponible | BFXC042096 |
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Incluye referencias bibliográficas (p. 480-491) e índice.
In "CookWise", Shirley Corriher, the "Sherlock Holmes of cooking", reveals the astonishing drama set in motion every time a potato hits hot fat to become a French fry or the oven's heat bakes the outside of a chicken into a caramel crust. "Corriher is a true original--an experienced cook and teacher who also happens to be a trained chemist and a great storyteller".--Harold McGee.