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ServSafe coursebook.
Tipo de material: TextoDetalles de publicación: Chicago : National Restaurant Association, Educational Foundation, 2006.Edición: 4th edDescripción: 1 v. (varias paginaciones) : ill. (alg. col.) ; 28 cmISBN:- 1582801827
- 9781582801827
- 047177569X
- 9780471775690
- ServSafe [Título paralelo]
- TX 911.3.S3 S4723.2006
Contenidos parciales:
Unit 1. The sanitation challenge -- Unit 2. The flow of food through the operation -- Unit 3. Sanitary facilities and pest management -- Unit 4. Sanitation management.
Tipo de ítem | Biblioteca actual | Colección | Signatura topográfica | Copia número | Estado | Fecha de vencimiento | Código de barras | |
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Libros | Biblioteca Francisco Xavier Clavigero Acervo | Acervo General | TX 911.3.S3 S4723.2006 (Navegar estantería(Abre debajo)) | ej. 1 | Disponible | BFXC046427 |
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TX 911.3.P8 S64.1999 Foodservice procurement : purchasing for profit / | TX 911.3.S3 A67.1985 Applied foodservice sanitation | TX 911.3.S3 S473.2006 ServSafe essentials. | TX 911.3.S3 S4723.2006 ServSafe coursebook. | TX 911.5 L54.2000 Exploring quantity food production and service through problems / | TX 912 G37.2000 Curso de cocina profesional / | TX 912 W54.1981 The Complete book of cooking equipment / |
Incluye índice.
Unit 1. The sanitation challenge -- Unit 2. The flow of food through the operation -- Unit 3. Sanitary facilities and pest management -- Unit 4. Sanitation management.
Includes index.
Includes glossary.