Vista normal
Vista MARC
Acrylamide and other hazardous compounds in heat-treated foods / edited by K. Skog and J. Alexander.
Tipo de material:![Texto](/opac-tmpl/lib/famfamfam/BK.png)
- 1845690117 (Woodhead Pub.)
- 0849390966 (CRC Press)
- 1845692012 (e-book)
- 9781845690113
- 9780849390968
- 9781845692018 (e-book)
- RA 1242.A33 A27.2006
Tipo de ítem | Biblioteca actual | Colección | Signatura topográfica | Copia número | Estado | Fecha de vencimiento | Código de barras | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Libros | Biblioteca Francisco Xavier Clavigero Acervo | Acervo General | RA 1242.A33 A27.2006 (Navegar estantería(Abre debajo)) | ej. 1 | Disponible | UIA031095 |
Navegando Biblioteca Francisco Xavier Clavigero estanterías, Ubicación en estantería: Acervo, Colección: Acervo General Cerrar el navegador de estanterías (Oculta el navegador de estanterías)
No hay imagen de cubierta disponible | No hay imagen de cubierta disponible | |||||||
RA 1231.R2 R33.1964 Radiation protection : recommendations of the International Commission on the International Radiological Protection. | RA 1231 R212 Recommendations, as amended 1959 and revised 1962 | RA 1238 A28 Acute drug abuse emergencies : a treatment manual / | RA 1242.A33 A27.2006 Acrylamide and other hazardous compounds in heat-treated foods / | RA 1242.A344 A35. 2005 Aflatoxin and food safety / | RA 1242.A35 H43.1993 Health issues related to alcohol consumption / | RA 1242.A35 H43.1993 Health issues related to alcohol consumption / |
Incluye referencias bibliográficas e índice.