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Ready-to-eat foods : microbial concerns and control measures / edited by Andy Hwang, Lihan Huang.
Tipo de material: TextoDetalles de publicación: Boca Raton : CRC, 2010.Descripción: xii, 259 p. ; 25 cmISBN:- 9781420068627 (hardcover : alk. paper)
- 1420068628 (hardcover : alk. paper)
- QR 115 R43.2010
Contenidos:
Microbiology of ready-to-eat foods / Divya Jaroni, Sadhana Ravishankar, Vijay Juneja -- Delicatessen salads / Cheng-An Hwang -- The safety of ready-to-eat dairy products / Annel K. Greene, Zeynep B. Güzel-Seydim, Atif Can Seydim -- Seafood and restructured seafood / Yi-Cheng Su, Chengchu Liu -- Modified atmosphere packaging for fruits and vegetables / John S. Novak -- Cooling of cooked ready-to-eat meats and computer simulation / Lihan Huang, Shiowshuh Sheen -- Risk assessment and HACCP for ready-to-eat foods / Greg M. Burnham.
Tipo de ítem | Biblioteca actual | Colección | Signatura topográfica | Copia número | Estado | Fecha de vencimiento | Código de barras | |
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Libros | Biblioteca Francisco Xavier Clavigero Acervo | Acervo General | QR 115 R43.2010 (Navegar estantería(Abre debajo)) | ej. 1 | Disponible | UIA075103 |
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QR 115 R39.2008 Fundamental food microbiology / | QR 115 R39.2008 Fundamental food microbiology / | QR 115 R39.2008 Fundamental food microbiology / | QR 115 R43.2010 Ready-to-eat foods : microbial concerns and control measures / | QR 115 R95.2003 Preparación higiénica de los alimentos / | QR 115 S55 Les Mycotoxines dans l'alimentation = Mycotoxines in foodstuffs / | QR 115 S5818.1991 El Sistema de análisis de riesgos y puntos críticos : su aplicación a las industrias de alimentos / |
Microbiology of ready-to-eat foods / Divya Jaroni, Sadhana Ravishankar, Vijay Juneja -- Delicatessen salads / Cheng-An Hwang -- The safety of ready-to-eat dairy products / Annel K. Greene, Zeynep B. Güzel-Seydim, Atif Can Seydim -- Seafood and restructured seafood / Yi-Cheng Su, Chengchu Liu -- Modified atmosphere packaging for fruits and vegetables / John S. Novak -- Cooling of cooked ready-to-eat meats and computer simulation / Lihan Huang, Shiowshuh Sheen -- Risk assessment and HACCP for ready-to-eat foods / Greg M. Burnham.