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Concepts of foodservice operations and management / Mahmood A. Khan.
Tipo de material:![Texto](/opac-tmpl/lib/famfamfam/BK.png)
- 0442003803
- TX 943 K48.1991
Tipo de ítem | Biblioteca actual | Colección | Signatura topográfica | Copia número | Estado | Fecha de vencimiento | Código de barras | |
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Libros | Biblioteca Francisco Xavier Clavigero Acervo | Acervo General | TX 943 K48.1991 (Navegar estantería(Abre debajo)) | Disponible | 170381 | |||
Libros | Biblioteca Francisco Xavier Clavigero Acervo | Acervo General | TX 943 K48.1991 (Navegar estantería(Abre debajo)) | Disponible | 254176 | |||
Libros | Biblioteca Francisco Xavier Clavigero Acervo | Acervo General | TX 943 K48.1991 (Navegar estantería(Abre debajo)) | ej. 3 | Disponible | 263985 |
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TX 943 K38 Food service facilities planning / | TX 943 K48.1991 Concepts of foodservice operations and management / | TX 943 K48.1991 Concepts of foodservice operations and management / | TX 943 K48.1991 Concepts of foodservice operations and management / | TX 943 K53.1978 The theory of catering / | TX 943 K57.2000 Quantity food production, planning, and management / | TX 943 K65.1977 Foodservice planning : layout and equipment / |
Revision of: Foodservice operations, c1987.
Incluye índice.