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Protein functionality in foods : based on a symposium sponsored by the Division of Agricultural and Food Chemistry at the 179th meeting of the American Chemical Society, Houston, Texas, March 24-28, 1980 / John P. Cherry, editor
Tipo de material: TextoIdioma: ENG Series ACS symposium series, ISSN 0097-6156 ; 147Detalles de publicación: Washington, D.C. : American Chemical Society, 1981Descripción: xi, 332 p. : il. ; 24 cmTema(s): Clasificación LoC:- TX 553.P7 P76
Tipo de ítem | Biblioteca actual | Colección | Signatura topográfica | Estado | Fecha de vencimiento | Código de barras | |
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Libros | Biblioteca Francisco Xavier Clavigero Acervo | Acervo General | TX 553.P7 P76 (Navegar estantería(Abre debajo)) | Disponible | 121609 |
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TX 553.P7 E83 Evaluation of proteins for humans / | TX 553.P7 M48.1996 Methods of testing protein functionality / | TX 553.P7 P758.1994 Protein functionality in food systems / | TX 553.P7 P76 Protein functionality in foods : based on a symposium sponsored by the Division of Agricultural and Food Chemistry at the 179th meeting of the American Chemical Society, Houston, Texas, March 24-28, 1980 / | TX 553.P7 W47 Food proteins / | TX 553.P7 Z39.1997 Functionality of proteins in food / | TX 553.S8 I58.1972 Sugars in nutrition / |
Incluye referencias bibliográficas e índice.